Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Navigáció
Főoldal
A polgárőrség megalakulása
Hírek
Galéria
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 17
Legújabb tag: szekrenyes31
Együttműködési megállapodás.
Hírek

2011. február 08.-án az Újpesti Bűnmegelőzési Pogárőrség és a Pestújhelyi Polgárőrség együttműködési megállapodást írt alá. Mely megállapodás keretei között segítjük egymás munkáját. Egy hosszútávú és nagyon hasznos együttműködés küszöbén állunk...

 
Eseményjelentő - 2010.11.01-én történt.
Eseményjelentés

Újpest 402, 403, 410 esti rendőrrel közös szolgálata alatt a kapitányságra segítettünk előállítani 4 főt. 1 főt engedély nélküli vezetésért és nem tudta igazolni sem magát. 2 főt ittas és engedély nélküli gépjárművezetésért. 1 főt aki ittas volt vezetői engedéllyel nem rendelkezik és ráadásul járműve vezetését átengedte engedéllyel nem rendelkező részére aki ugyanúgy ittas volt.

 
Halottak napi megemlékezés.
Hírek

Október 30.,31. illetve November 1.-én egyesületünk tagjai a kerületi kapitányság embereivel közösen a Megyeri úti temetőben láttak el szolgálatot. Napi átlag 9 fővel folyamatosan kint voltunk. Nagyobb rendzavarás nem történt. A lakosság több alkalommal kérte a segítségünket. Időseknek gyertyát gyújtani vagy útbaigazítást nyújtani.

 
Újságkivágások a galériában.
Hírek

Tisztelt érdeklődők! Tekintsék meg galériánkat ahová felkerült pár régi újságkivágás.

http://www.ujpest.polgarorseg.net/photogallery.php?album_id=6

 
Eseményjelentő - 2010.10.24-én történt.
EseményjelentésÚjpest 422 jelezte, hogy az Árpád hídon közlekedve egy balesetre lett figyelmes, ezért megállt a helyszínen. Megállapította, hogy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Értesítette a mentőket és a rendőrséget, azok megérkezéséig, és a közlekedési rend helyreállításáig helyszínbiztosításban és forgalom irányításban vett részt. Ideje 19:10-20:00. "Az Újpesti polgárőr mindig és mindenhol polgárőr!"
 
Partnereink

Újpest ÖnkormányzataIV kerületi RendőrkapitányságBudapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek SzövetségeOPSZ
Gépjármű-felderítő szervezetAdy Endre Művelődési KözpontPSA HungaryBűnmegelőzők Országos Szakmai SzövetségePestújhelyi PolgárőrségSzomszédok Egymásért Mozgalom