Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Navigáció
Főoldal
A polgárőrség megalakulása
Hírek
Galéria
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 17
Legújabb tag: szekrenyes31

Köszöntjük az Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület honlapján!

 

Tisztelt Látogatóink!


Honlapunk jelenleg kisebb/nagyobb átalakítások alatt áll, ezért megértésüket, türelmüket kérjük. Célunk egy folyamatosan frissülő, aktualitásukkal teli, minél informatívabb honlap létrehozása.

 

Az átalakítás alatt elérhetőek vagyunk a Facebook-on, ahol érdekességeket tudhat meg rólunk, valamint az Egyesület munkájáról: https://www.facebook.com/groups/174780892607838/


Megértésüket köszönve:

ÚBPE vezetősége, valamint a honlap főadminisztrátora

 


 

Szolgálati felhívás


Szeretnénk megkérni minden frissen regisztráló kollégánkat, hogy a regisztrációnál a felhasználónevükKIZÁRÓLAG a 4-essel kezdődő hívószámuk legyen!

Köszönettel: 
admin (413)

 


 

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük, hogy megtekinti honlapunkat. Amit az egyesületünk múltjáról és jelenjéről tudni érdemes:

1992. november 12-én alakult az egyesület 43 fővel. Az önkormányzat irodánk számára egy önálló épületrészt biztosít a Nyár utcában a Kisebbségek házán belül, ahol egyesületünk jó hangulatú oktatásokat, baráti beszélgetéseket tart; egyesületi életét élheti. Kerületünk közbiztonságának a javítása és az Újpestet érintő árvízi védekezés volt mindig is a fő profilunk. Ennek kapcsán egyesületünk tagjai több alkalommal voltak a kerületi illetve a budapesti főpolgármesternél jutalomosztáson az árvízi védekezésben végzett munkájukért. Egyesületünk tagjai az Országos Polgárőr Szövetségtől több alkalommal megkapták a szolgálati jelvény valamely fokozatát (Bronz, Ezüst, Arany), az egyesület a munkájáért megkapta már az Év polgárőr egyesülete megtisztelő címet. Ezek a kitüntetések a teljesség igénye nélkül lettek felsorolva, hiszen nem ezekért csináljuk, hanem önökért és Újpestért.

A kerületi közbiztonság alakulásának egyik alappillére a Rendőrség, Önkormányzat, polgárőrség szervezett, összehangolt együttműködése. Legfőbb támogatónk Újpest Önkormányzata, mely nem csak anyagilag, de erkölcsileg is támogatja munkánkat, igényt tart rá. Legfőbb stratégiai partnerünk a kerületi rendőrkapitányság. A mindennapokban a rendőrökkel járőrözünk közösen idővel és fáradtsággal nem törődve.

Ha komolyan érdekli egyesületünk és a tagjaink közé szeretne kerülni vagy támogatna minket, akkor akapcsolatfelvétel pont alatt megtalálja elérhetőségeinket. 
A velünk történteket, fontosabb felhívásokat pedig elérheti a Hírek menüpontra kattintva, vagy közvetlenül innen.

Tisztelettel:
Az elnökség

 
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
 
Partnereink

Újpest ÖnkormányzataIV kerületi RendőrkapitányságBudapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek SzövetségeOPSZ
Gépjármű-felderítő szervezetAdy Endre Művelődési KözpontPSA HungaryBűnmegelőzők Országos Szakmai SzövetségePestújhelyi PolgárőrségSzomszédok Egymásért Mozgalom